Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Behringer 2600 szintetizátor, analóg, félig moduláris, VCO, VCF, 8U rack formátum (2600)

269 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
intermuzika.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 269 900 Ft

Termékleírás
Klasszikus szintetizátor, újragondolva a modern kor számára
A valaha készült egyik legikonikusabb szintetizátorra épülõ 2600-as stílusú szintetizátor megtestesíti mindazt, ami miatt az eredetit annyira tisztelték a zenei világban. Az eredeti szintetizátor kulcsfontosságú volt a populáris zenében a 70-es és 80-as években. A félmoduláris kialakítás a prémium minõségű analóg áramkörrel kombinálva gazdag és erõteljes hangszínt eredményez, amely tökéletes a hangtervezõk számára. Az eredeti szintetizátort a világ leglegendásabb művészei vették át, köztük Herbie Hancock, Pete Townshend és Edgar Winter.

Az eredeti szintetizátor ugyanazokat a tranzisztorokat és JFET-eket használva, a Behringer aprólékosan újraalkotta az eredeti áramkört, hogy ugyanazt a változatos tónuspalettát biztosítsa, mint az eredeti 2600. A Behringer 2600 újraéleszti a klasszikust, a szintetizátorok szerelmeseinek, hangtervezõknek és zenei producereknek kötelezõ darab.

Erõteljes, mély és gazdag hangok
A 2600 középpontjában három VCO található FM bemenetekkel kiegészítve, félmoduláris architektúrával, amelyek sokféle hangzást biztosítanak. Még az alapértelmezett hullámokat is módosíthatja négyzet, háromszög, fűrész, szinusz vagy impulzus hullámformára. Kell egy kis extra teljesítmény? Bármelyik VCO-t könnyedén átkapcsolhatja alacsony frekvenciájú oszcillátorra ? tökéletes a basszus-vezérelt hangok létrehozásához. A többmódusú VCF keverõként működik a VCO-k számára, lehetõvé téve az oszcillátorok keverését az egyedi eredmények érdekében.

A Behringer 2600 modulok és effektusok széles skáláját tartalmazza, amelyek segítségével hangokat formálhatunk, formázhatunk, sõt még hangzottak is. A gyűrűmodulációtól a burkológörbe követésig, a zajgenerálásig és még a digitális rugós zengetésig a lehetõségek végtelenek. Nem csak az, hogy összesen 83 patch ponttal gyakorlatilag bármilyen hangzást elérhetsz, amit csak megálmodhatsz.

Két borítékgenerátor
A 2600 AD és ADSR borítékgenerátorral is rendelkezik a maximális sokoldalúság érdekében. Az egyik változó támadást és kiadást kínál, míg a második teljes ADSR-vezérlést kínál. Ezek a borítékok bármikor újraindíthatók a kézi indítógombbal. A borítékszakasz kapu- és trigger-kimeneteket is biztosít, ideális a külsõ moduláris rendszerekben történõ javításhoz.

Intuitív kialakítás sokoldalú csatlakoztathatósággal
Az eredetihez hű maradva a 2600-as egyértelműen felcímkézett szakaszokat tartalmaz, praktikus vonalakkal, amelyek megmutatják, melyik mutatja az útvonalakat és a vezérlési útvonalakat. Összességében a Behringer 2600 73 gombbal és faderrel rendelkezik, így a vezetõülésbe ülhet, ha hangzásról van szó. A robusztus és szemet gyönyörködtetõ kialakítás masszív 8U-os házzal rendelkezik, amely rackbe szerelhetõ a tartósabb telepítésekhez.

Jellemzõk
2600-as stílusú analóg duofonikus félmoduláris szintetizátor
Rob Keeble-lel készült, aki részt vett az eredeti megalkotásában, ötvözve a klasszikus dizájnt a modern hangzással
Hű marad az eredetihez, miközben modernebb hangzású karaktert kínál
Tartalmaz két szűrõt, amelyek a szintetizátor eredeti és késõbbi verzióiból származnak
Három erõs VCO
Fedélzeti borítékkövetõ és gyűrűmodulátor
VCF szekció és integrált feszültségprocesszor
Minta és tartsa le a részt
Pontos exponenciális generátor SMD kialakítással, amely minimálisra csökkenti az oszcillátorok hangolásának szükségességét
Műszaki adatok
Normál üzemi hõmérséklet-tartomány: 5°C és 40°C között (41°F és 104°F között)
Méretek: 482 x 356 x 108 mm (19 x 14 x 4,3 hüvelyk)
Rack egységek: 95 LE
Súly: 5,1 kg (11,22 font)
Termékkód: 2600

Így is ismerheti: 2600EU

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.